dimarts, 17 de novembre del 2009

IVARS I VALLVERD DECIDEIXEN

EL 13 DE DESEMBRE, VOTA!El proper 13 de desembre, estem cridats a participar en un esdeveniment històric. Per primer cop, mes 150 municipis de tota Catalunya tindrem l’oportunitat d’expressar-nos sobre el nostre futur com a nació.

  
QUINA SERÀ LA PREGUNTA?

La pregunta de la consulta serà: “Està d’acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret, Independent, Democràtic i Social, integrat en la Unió Europea?”  
Les possibles respostes seran “Sí”, “No” o en blanc.QUI PODRÀ VOTAR?
Qualsevol persona empadronada a Ivars major de 16 anys. Per exercir el teu dret de vot, hauràs de portar el teu DNI, carnet de conduir, passaport o targeta de residència. Si en aquests documents no consta que vius a Ivars, hauràs d’acreditar la teva residència al municipi mitjançant certificat d’empadronament, declaració de la renda o altres documents públics on consti el lloc on vius.


PER QUÈ SERVIRÀ?
La consulta tindrà les mateixes garanties que les eleccions normals. L’única diferència és que l’organització anirà a càrrec de gent del poble que ens agrupem sota el nom d’Ivars i Vallverd decideixen, i que treballem conjuntament amb la resta de municipis que organitzaran consultes.

Els resultats seran agregats a nivell de tota Catalunya, de tal forma que es pugui conèixer, per fi, quin futur volem els catalans i catalanes per al nostre país.

La repercussió tan nacional com internacional d’aquest procés fa que sigui de vital importància la màxima participació ciutadana.

Si voleu més informació o col·laborar amb nosaltres, escriviu a decidim13d@gmail.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada