dimecres, 18 de novembre del 2009

Carta de presentaciò, enviada a tots els ciutadans del municipi
IVARS I VALLVERD
DECIDEIXEN

CONSULTA POPULAR SOBRE
LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA

El dia 13, que no decideixin per tu
 El diumenge 13 de desembre tenim un cita a Ivars i a Vallverd. Per primera vegada podrem votar si volem que el nostre país esdevingui un estat lliure. I ho podrem fer totes aquelles persones majors de 16 anys que estiguin empadronades al municipi, tinguin la nacionalitat que tinguin.

Al llarg dels anys hi hagut manifestacions de tot tipus, iniciatives i proclames,enquestes, sondeigs. Però mai fins ara s’havia convocat la població de manera clara i única, a que s’expressi mitjançant les urnes sobre la independència de Catalunya.

El primer poble que va decidir fer-ho va ser Arenys de Munt (Maresme), i ara, tres mesos després, són més de 150 els municipis catalans que consultaran a la població, xifra que suposa unes 650.000 persones.

Al nostre municipi, la plataforma “Ivars i Vallverd decideixen”, formada per ciutadans a títol individual, plural i diversa, està treballant des de fa setmanes en l’organització de la consulta popular. A principis d’octubre el nostre Ajuntament va consensuar una moció de suport institucional a la consulta i va ser aprovada per unanimitat. Des d’aleshores, “Ivars i Vallverd” estan treballant per tal que el dia 13 de desembre puguem dir la nostra.

Es tracta d’un referèndum no vinculant, perquè l’Estat espanyol no permet que la ciutadania es pugui expressar sobre aquest tema, i encara ara hi està posant impediments. Més raó encara perquè es demostri, d’una vegada per totes, què volem per Catalunya. Que ho decidim nosaltres, els qui hi vivim i hi treballem.

El dia 13, que no decideixin per tu.

Què és vota? Sí, no o en blanc a la pregunta “Està d’acord que Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?

Qui podrà votar? Totes aquelles persones majors de 16 anys empadronats a Ivars d’Urgell fins el dia anterior a la consulta, tinguin la nacionalitat que tinguin.

Com es podrà votar? Presentant el DNI, el carnet de conduir, el passaport o la Targeta de Residència, on consti l’adreça a Ivars d’Urgell. Si no hi consta, el certificat d’empadronament, que es pot demanar a l’Ajuntament.

Quan? El diumenge 13 de desembre, de les 9 del matí fins a les 8 del vespre, o uns dies abans mitjançant el vot secret anticipat. Properament us informarem sobre el vot anticipat.

On? A Ivars d’Urgell i a Vallverd.

PROPERES ACTIVITATS: Xerrades informatives a tota la població, a diferents col·lectius, actes festius el dia de la consulta, etc.

Us mantindrem informats. Participeu en l’organització, ens reunim tots els dilluns a 2/4 de 10
(quedem davant de la Sala)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada